lördag 16 april 2011

MIN SON ÄR EN PIRAT!

DEL 1 MIN SON ÄR EN PIRAT!

Först: gå till bläckfisken på karibiska stranden och prata med honom. Gå till Kamaria i slottet och prata med henne. Gåt ill stranden och fråga om bläckfisken heter Fred. Gå sedan upp på vulkanen och kolla i kikaren. Längst ner till vänster ser du ett ljussken, Klicka på ljusskenet. Klicka på killen som sitter på en sten. Gå sedan till resturangen och Kycklingen står på ett bord längst ner till höger. Gå sedan tillbaks till
Kamarias son och prata med honom. (Han vid vulkanen som sitter på en sten). sedan behöver han vila vänta en dag.
''efter den dagen skall du:'' Han ber dig att gå till bläckfisken Fred och säga sanningen. Prata sen med Kamarias son igen. Gå till Kamaria i slottet tillsammans med Kamarias son. (Prata med kamaria )Gå till fiskaren i den gamla hamnen (prata med fiskaregubben på bänken). Gå till vulkanen och leta efter nycklen till båten. Nyckeln ligger brevid den stora träskylten längst ner till vänster.Fiskaren vill att du ska komma tillbaka om en dag.

DEL 2 MIN SON ÄR EN PIRAT!

Efter den dagen skall du: Gå till fiskaren i hamnen och prata med honom. Gå till kiosken. På disken till vänster står en bensindunk gå till fiskaren. Du kan nu använda båten om 2 dagar. Kom tillbaks då.
Efter två dagar: Gå till fiskaren i hamnen. Klicka på motorbåten till höger. Nu åker du. Hoppa på stenarna så att det blir ordet William. (klicka på panda piraten som står på stranden) Leta upp alla kokosnöter du ser. ''på båda sidorna av ön''Gå nu till höger sida av ön. ''Klicka på träpilen till höger' för att komma till andra sidan av ön'. Nu ska du leta krabbor. Leta över hela ön. Och tänk på att är det en krabba som slinker bakom en sten kan det komma ut en helt annan sen. Nu ska du välja. Väljer du skatten får du inget. Väljer du ledtråd får du bland annat en pirathatt. Välj själv.
Nu är äventyret klart. Grattis :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar