lördag 16 april 2011

RÄDDA POKOPETSEN!

Först går du till flygplanet efter det går du till kamaria sedan skall du tillaks till flygplanet sedan pratar du med kamaria på flyplanet (två gånger)sedan går du till vulkanen tittar i kickaren och klikar på ljuset. sedan håller du nere musknappen på paddan tills glaset är fyltsedan går du tillbaks till flygplanet prata med kamaria (två gånger)

gå till stranden och plocka växten med stjärnor på vid en liggande panda sedan tilllbaka till planet och sedan prata med kamaria sedan går du till karibiiska stranden och plockar rengbågsblomman sedan måste du vänta en dag efter den dagen går du till kamarias och får en dryck.då går du till planet där ger du eloise drycken sedan pratar du med hon efter det skall du till san farnpu till salongen där inne pratar du med en panda som ger dig en sax, så går du till planet där för du klippa up eloise sedan skall du lämna tiillbaka saxen sedan gåtr du tillbaka och pratar med eloise sedan gör du gåtorna först den till höger skall det va igelkotten som är ensam och den till vänster är det f som är rätt gång som sköldpaddan inte kommer till. Efter det skall du prata med eloise går till returnagen i San Franpu och prata med en dam panda som vi måste hämta chilli buske som är grön på vulkanen , sedan skall du tillbaka och prata med damen sedan skall du till djungel grottan och in i book worms rum där frågar du han om du skall låta växten växa snabbare i hans tidsmaskin sedan skall du vänta en dag.

Sen går du till baka till book worm och får plantan sedan går du till resturnagen där lämnar du plantan sedan måste du vänta en dag.

Efter det skall du till resturangen där har hon fått en gåta den gåtan skall du lösa dvs. att ostgrejen är på en av borden fast tom, där får du en gåta fast det är inte 3 ljus utann 5ljus du skall skriva det med siffror altså 5. efter det skall du till planet igen sedan matar du djurern gå till ladan och in i gymmet där du pratar med eloise sedan får du en pokopets kupong grattis du kan få en pokopet. Men uppdraget är inte slut nu skall du prata med eloise i ladan igen sedan går du till flygplanet utanför där får du en skruv som du skall sätta immotorn som finns där bak i en öppen lucka sedan pratar du med eloise när du lagt i skruven då säger hon att vi skall gå gå någon annastans och kom tillbaka igen då säger eloise att du skall trycka på den röda knappen vid dörren det gör du sedan ser man en bild på bonez när han är sur och flyger iväg grattis uppdraget är klarat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar