lördag 16 april 2011

MIN SON ÄR EN PIRAT!

DEL 1 MIN SON ÄR EN PIRAT!

Först: gå till bläckfisken på karibiska stranden och prata med honom. Gå till Kamaria i slottet och prata med henne. Gåt ill stranden och fråga om bläckfisken heter Fred. Gå sedan upp på vulkanen och kolla i kikaren. Längst ner till vänster ser du ett ljussken, Klicka på ljusskenet. Klicka på killen som sitter på en sten. Gå sedan till resturangen och Kycklingen står på ett bord längst ner till höger. Gå sedan tillbaks till
Kamarias son och prata med honom. (Han vid vulkanen som sitter på en sten). sedan behöver han vila vänta en dag.
''efter den dagen skall du:'' Han ber dig att gå till bläckfisken Fred och säga sanningen. Prata sen med Kamarias son igen. Gå till Kamaria i slottet tillsammans med Kamarias son. (Prata med kamaria )Gå till fiskaren i den gamla hamnen (prata med fiskaregubben på bänken). Gå till vulkanen och leta efter nycklen till båten. Nyckeln ligger brevid den stora träskylten längst ner till vänster.Fiskaren vill att du ska komma tillbaka om en dag.

DEL 2 MIN SON ÄR EN PIRAT!

Efter den dagen skall du: Gå till fiskaren i hamnen och prata med honom. Gå till kiosken. På disken till vänster står en bensindunk gå till fiskaren. Du kan nu använda båten om 2 dagar. Kom tillbaks då.
Efter två dagar: Gå till fiskaren i hamnen. Klicka på motorbåten till höger. Nu åker du. Hoppa på stenarna så att det blir ordet William. (klicka på panda piraten som står på stranden) Leta upp alla kokosnöter du ser. ''på båda sidorna av ön''Gå nu till höger sida av ön. ''Klicka på träpilen till höger' för att komma till andra sidan av ön'. Nu ska du leta krabbor. Leta över hela ön. Och tänk på att är det en krabba som slinker bakom en sten kan det komma ut en helt annan sen. Nu ska du välja. Väljer du skatten får du inget. Väljer du ledtråd får du bland annat en pirathatt. Välj själv.
Nu är äventyret klart. Grattis :)

Den försvunna Wooby chefen!

Wooby chefen
för att kunna göra uppdraget klicka på clownen bredvid sjön.
först är näsdukarna i san franpu i sminksalongen på ett bord.(i höger hörn)sedan skall du torka woobysarna och sedan skall du prata med kamaria kloningen på terassen i slottet, sedan går du in till hennes rum och där pratar du med kloningen och sedan går du in på piratbaren i gamla hamnen.där pratar du med pandeboard som senare säger att du får vänta en dag.
efter den dagen skall du prata med han och sedan skall du gå till djungel grottan och in i 4-BOOM rummet där finns en guldnyckel. sedan går du och låser upp kistan så skall du prata med kamaria sedan skall du skaffa kaffe i kiosken och sedan tillbax till kamaria sedan skall du leta upp pandi mc som finns i discoteket i slottet. sedan skall du få en klocka av han så går du till kamaria där du väckt han och sedan går du till sjön. Prata med clownen logga ut sedan inn igen då går du till sjön titta wobbychefen är borta och alla wobysar leker grattis uppdraget är klarart du kan juh passa på att åka med badringen ner från rutschkanan eller vad man kallar det.

Ett mystiskt samtal!



FÖRSTA DELEN ETT MYSTISKT SAMTAL


Först går du in i salongen och svarar i telfonen på disken sedan tar du den svarta väskan går till kamaria och pratar med hon. När kamaria ber om mjöl går du till resturangen och tittar i fönstret längst till vänster där står ett litet gult mjölpaket.Gå sedan tillbaks till kamaria.Sedan när du pratat med kamria går du till glasskiosken i staden och hämtar socker .Det finns på bordet bredvid ice cream maskinen.sedan ger du det till kamaria och går och sedan kommer tillbaka då är kakorna klara lägg dom vid skylten i ponnyhagen sedan går du till kmaria och pratar sedan till djungelgrottan i djunglen och in i det rummet till vänster där är professor bookworm och fråga han om du kan få ett förstorningsglas.Gå nu tillbaka till ponnyhagen .Sedan går du fram till skylten där ligger små smulor klikca på dem så ser du dem förstorade gå sedan till kamaria.sedan till ponnyhagen och kolla på kaksmulorna extra noga.Då får du en bit av kläder gå tillbaka till kamaria.där säger hon att man skall kolla igen imorgon . Då skall du prata med kamaria och sedan får du gå till djunglen där ligger lite smulor och ett rött hårstrå gå och visa kamaria det. Sedan skall man vänta en dag.Efter det skall man till hamnen vid krabban finns ett spår av smulor i det finns en morot.sedan skall du gå till kamaria.Hon säer att du måste vänta en dag och kolla efter ett till nytt spår.

ANDRA DELEN ETT MYSTISKT SAMTAL

Sedan skall du till staden där finns ett spår emellan glasskiosken och presentaffären där finns ngt papper i det spåret tryck där gå sedan till kamaria.Där skriver du sedan när du pratat med kamaria Carl i cahttrutan sedan säger kamaria att du skall till biblioteket gå di via staden glasskiosken sedan in i bibblan . där finns carl och ahn är jätte ledsen för det han gjort osv. Men när han pratat klart får du en detektivdräckt som du kan ha och uppdraget är klarat!

Den magiska isdiamanten







Här kommer den första delen av den magiska isdiamanten.

Gå till piratbaren och prata med Pandabeard.Gå till vulkanen tryck på teleskåpet sen trycker du i högra hörnet där lyser en sak tryck där då kommer du till hemliga skogen då trycker du på fjädern sen går till piratbaren och prata med Pandabear.Han ber dig hämta en kofot. .gå till stan gå in i present affären och på vänstra vägen hänger det en lång silvrig sak tryck på den och sen går du tillbaka till piratbaren och pratar med Pandabear.Han bryter upp luckan. Gå ner och prata med mumien.
Han låter dig bara gå förbi om han får toapapper. Gå till kiosken och prata med en kille som står där. Han säger att leveransen inte kommer för en om en dag. Kom tillbaks om en dag.

Här kommer den andra delen av den magiska isdiamanten.

Gå till kiosken vid polen Gå in och prata med killen som står där. Han han säger att du får lite toalettpapper tryck på en sak som hänger längst uppe på en sak där man byter om. Gå tillbaka till piratbaren och ner i luckan. Prata med mumien. Nu kan du gå förbi. För att se något där inne. Prata med fiskaren som sitter utanför piratbaren. Nu ska du hitta en armekniv och trä. armekniven finna i första djungelgrottan från vänster. Den ligger på ett bord. Det längst mot väggen. Sen går du till fiskaren och ger honom det. Gå sedan till vulkanen och till hemliga skogen i teleskopet där ska du hitta en träbit. Gå tillbaks till fiskaren och prata med honom. Han behöver en dag att göra facklan. Kom tillbaks om en dag.

Här kommer den tredje delen av den magiska isdiamanten.


Gå till fiskaren i den gamla hamnen. Du får facklan. Gå in i piratbaren och ner i luckan. Gå in i det blåa ljuset och sätt facklan i hållaren. Nu har du satt i facklan i hållaren. Då ska du försöka komma till den facklan som är orange och gå in i den gången. (Utom den du satte i själv.) Facklan du själv satt i kollar du på. Den plattformen som är till vänster rakt fram ska du gå till. Gå sedan ner för trappan som är åt vänster. Gå rakt fram på plattformen inte ner för trappan. Upp för trappan som är där och gå in i gången. Gå ned för trappan. Gå upp för den andra trappan. Gå åt höger. Inte in i gången som är där. Gå upp för trappan som är till höger. Och in i gången som är där. Ner för trappan och in i gången med den orange facklan. Nu har du kommit till en lavaflod. Till höger ser du en trekant , en fyrkant och en cirkel. Gå ut ur gången igen. Klicka på papegojan och skriv av det han säger. Gå in i gången igen. Och tryck in dom olika figurerna i den ordning han säger. Han kommer inte säga cirkel utan rund t.e.x.tryck på först cirkel trekant fyrkant cirkel fyrkant.
Nu har du fått in rätt kod. Gå över bron som kommit fram och in i färgrummet. Börja på den blåa längst ner till vänster. Sen går du rätt fram till den gula. Sen åt höger till den röda. Sen rakt fram till den gula. Sen åt höger till den blåa. Sen rakt fram till den röda. Klart nu kan du gå in. Nu ser du isdiamanten. Testa att klicka på den. Hihi. Nu går du till Kamaria i slottet. Och be henne göra en handske så du kan ta i diamanten. Hon behöver en lavaplanta till det. Gå till vulkanen. Och hämta den. Gå sedan tillbaka till Kamaria och ge henne den. Kamaria behöver en dag att göra den. Kom tillbaks om en dag.

Här kommer den fjärde delen av Den magiska isdiamanten.

Gå nu till Kamaria i sitt slott. Av henne får du en lavahandske. Gå till piratbaren ner i luckan,genom gången och till rummet där isdiamanten finns. Klicka på isdiamanten. Gå till Kamaria. Hon ska bryta förbannelsen över diamanten. Men det kommer ta henne hela natten. Kom tillbaks om en dag.
Gå till där isdiamanten satt och säg: love . Så kommer all is på dom som är där försvinna. Prata med Farid. Och gå sedan till Kamaria. Kamaria vill att du ska hämta chokladkex att locka tillbaka Pandabears papegoja Beardy. Gå till glassbaren och hämta chokladkexet som ligger bakom disken på en av hyllorna. Klicka på kexet och gå till labyrinten. (Genom luckan in i det blå ljuset). Klicka på Beardy. Ta med honom upp till Pandabeard. Sedan går du till Kamaria. Hon undrar om du vill förstöra diamanten eller sälja den till mumien. Säljer du den till mumien får du 20.000 pandamynt. Gör du inte det utan förstör den får du en diamanhatt och en vacker blå kappa/klänning.
Nu är du klar med äventyret. Ett tips är att gå till rummet där diamanten var så får du dig en överraskning :)
Grattis, Du har klarat äventyret den magiska isdiamanten.

RÄDDA POKOPETSEN!

Först går du till flygplanet efter det går du till kamaria sedan skall du tillaks till flygplanet sedan pratar du med kamaria på flyplanet (två gånger)sedan går du till vulkanen tittar i kickaren och klikar på ljuset. sedan håller du nere musknappen på paddan tills glaset är fyltsedan går du tillbaks till flygplanet prata med kamaria (två gånger)

gå till stranden och plocka växten med stjärnor på vid en liggande panda sedan tilllbaka till planet och sedan prata med kamaria sedan går du till karibiiska stranden och plockar rengbågsblomman sedan måste du vänta en dag efter den dagen går du till kamarias och får en dryck.då går du till planet där ger du eloise drycken sedan pratar du med hon efter det skall du till san farnpu till salongen där inne pratar du med en panda som ger dig en sax, så går du till planet där för du klippa up eloise sedan skall du lämna tiillbaka saxen sedan gåtr du tillbaka och pratar med eloise sedan gör du gåtorna först den till höger skall det va igelkotten som är ensam och den till vänster är det f som är rätt gång som sköldpaddan inte kommer till. Efter det skall du prata med eloise går till returnagen i San Franpu och prata med en dam panda som vi måste hämta chilli buske som är grön på vulkanen , sedan skall du tillbaka och prata med damen sedan skall du till djungel grottan och in i book worms rum där frågar du han om du skall låta växten växa snabbare i hans tidsmaskin sedan skall du vänta en dag.

Sen går du till baka till book worm och får plantan sedan går du till resturnagen där lämnar du plantan sedan måste du vänta en dag.

Efter det skall du till resturangen där har hon fått en gåta den gåtan skall du lösa dvs. att ostgrejen är på en av borden fast tom, där får du en gåta fast det är inte 3 ljus utann 5ljus du skall skriva det med siffror altså 5. efter det skall du till planet igen sedan matar du djurern gå till ladan och in i gymmet där du pratar med eloise sedan får du en pokopets kupong grattis du kan få en pokopet. Men uppdraget är inte slut nu skall du prata med eloise i ladan igen sedan går du till flygplanet utanför där får du en skruv som du skall sätta immotorn som finns där bak i en öppen lucka sedan pratar du med eloise när du lagt i skruven då säger hon att vi skall gå gå någon annastans och kom tillbaka igen då säger eloise att du skall trycka på den röda knappen vid dörren det gör du sedan ser man en bild på bonez när han är sur och flyger iväg grattis uppdraget är klarat!