lördag 16 april 2011

Den magiska isdiamantenHär kommer den första delen av den magiska isdiamanten.

Gå till piratbaren och prata med Pandabeard.Gå till vulkanen tryck på teleskåpet sen trycker du i högra hörnet där lyser en sak tryck där då kommer du till hemliga skogen då trycker du på fjädern sen går till piratbaren och prata med Pandabear.Han ber dig hämta en kofot. .gå till stan gå in i present affären och på vänstra vägen hänger det en lång silvrig sak tryck på den och sen går du tillbaka till piratbaren och pratar med Pandabear.Han bryter upp luckan. Gå ner och prata med mumien.
Han låter dig bara gå förbi om han får toapapper. Gå till kiosken och prata med en kille som står där. Han säger att leveransen inte kommer för en om en dag. Kom tillbaks om en dag.

Här kommer den andra delen av den magiska isdiamanten.

Gå till kiosken vid polen Gå in och prata med killen som står där. Han han säger att du får lite toalettpapper tryck på en sak som hänger längst uppe på en sak där man byter om. Gå tillbaka till piratbaren och ner i luckan. Prata med mumien. Nu kan du gå förbi. För att se något där inne. Prata med fiskaren som sitter utanför piratbaren. Nu ska du hitta en armekniv och trä. armekniven finna i första djungelgrottan från vänster. Den ligger på ett bord. Det längst mot väggen. Sen går du till fiskaren och ger honom det. Gå sedan till vulkanen och till hemliga skogen i teleskopet där ska du hitta en träbit. Gå tillbaks till fiskaren och prata med honom. Han behöver en dag att göra facklan. Kom tillbaks om en dag.

Här kommer den tredje delen av den magiska isdiamanten.


Gå till fiskaren i den gamla hamnen. Du får facklan. Gå in i piratbaren och ner i luckan. Gå in i det blåa ljuset och sätt facklan i hållaren. Nu har du satt i facklan i hållaren. Då ska du försöka komma till den facklan som är orange och gå in i den gången. (Utom den du satte i själv.) Facklan du själv satt i kollar du på. Den plattformen som är till vänster rakt fram ska du gå till. Gå sedan ner för trappan som är åt vänster. Gå rakt fram på plattformen inte ner för trappan. Upp för trappan som är där och gå in i gången. Gå ned för trappan. Gå upp för den andra trappan. Gå åt höger. Inte in i gången som är där. Gå upp för trappan som är till höger. Och in i gången som är där. Ner för trappan och in i gången med den orange facklan. Nu har du kommit till en lavaflod. Till höger ser du en trekant , en fyrkant och en cirkel. Gå ut ur gången igen. Klicka på papegojan och skriv av det han säger. Gå in i gången igen. Och tryck in dom olika figurerna i den ordning han säger. Han kommer inte säga cirkel utan rund t.e.x.tryck på först cirkel trekant fyrkant cirkel fyrkant.
Nu har du fått in rätt kod. Gå över bron som kommit fram och in i färgrummet. Börja på den blåa längst ner till vänster. Sen går du rätt fram till den gula. Sen åt höger till den röda. Sen rakt fram till den gula. Sen åt höger till den blåa. Sen rakt fram till den röda. Klart nu kan du gå in. Nu ser du isdiamanten. Testa att klicka på den. Hihi. Nu går du till Kamaria i slottet. Och be henne göra en handske så du kan ta i diamanten. Hon behöver en lavaplanta till det. Gå till vulkanen. Och hämta den. Gå sedan tillbaka till Kamaria och ge henne den. Kamaria behöver en dag att göra den. Kom tillbaks om en dag.

Här kommer den fjärde delen av Den magiska isdiamanten.

Gå nu till Kamaria i sitt slott. Av henne får du en lavahandske. Gå till piratbaren ner i luckan,genom gången och till rummet där isdiamanten finns. Klicka på isdiamanten. Gå till Kamaria. Hon ska bryta förbannelsen över diamanten. Men det kommer ta henne hela natten. Kom tillbaks om en dag.
Gå till där isdiamanten satt och säg: love . Så kommer all is på dom som är där försvinna. Prata med Farid. Och gå sedan till Kamaria. Kamaria vill att du ska hämta chokladkex att locka tillbaka Pandabears papegoja Beardy. Gå till glassbaren och hämta chokladkexet som ligger bakom disken på en av hyllorna. Klicka på kexet och gå till labyrinten. (Genom luckan in i det blå ljuset). Klicka på Beardy. Ta med honom upp till Pandabeard. Sedan går du till Kamaria. Hon undrar om du vill förstöra diamanten eller sälja den till mumien. Säljer du den till mumien får du 20.000 pandamynt. Gör du inte det utan förstör den får du en diamanhatt och en vacker blå kappa/klänning.
Nu är du klar med äventyret. Ett tips är att gå till rummet där diamanten var så får du dig en överraskning :)
Grattis, Du har klarat äventyret den magiska isdiamanten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar